Team Albania

Hvem er vi?

Hjelpeprosjekter
Skole/Utdanning
Familiefadderskap        

Albania
Kosovo

Bruktbutikk

Nyhetsbrev
Hva skjer?

Bildegalleri

Familiefadder!

             Kan du tenke deg å være fadder for en albansk familie?
             Hjelpe dem med det mest nødvendige for å overleve!
             Din støtte kan gjøre hverdagen enklere for en fattig familie!

Team Albania har drevet med hjelpe- og evangeliseringsarbeid i Albania siden 1994 og i Kosovo fra 2000. I 2003 utvidet vi arbeidet vårt med familiefaddere! Noen vil kanskje kalle det for fjernadopsjon! Familier og enkeltpersoner i Norge hjelper en bestemt familie i Kosovo eller Albania, økonomisk. Vi har mange familier i Albania og i Kosovo som vi allerede hjelper, men for hver gang vi er i Kosovo, ser vi stadig nye familier som har sterkt behov for hjelp utenfra. Fattigdommen er stor på landsbygda i Kosovo. Det er svært få som har arbeid, og for hvert år som går, blir de fattige fattigere, og håpløsheten blir større. Arbeidsledigheten der er på vel 70 %. Den sosiale stønaden er så lav at den ikke er til å leve av, og den er det heller ikke alle som får.
Det at de får hjelp i form av klær og utstyr fra oss i "Team Albania" 1-3 ganger pr. år, er ikke nok. Dessverre kan vi ikke klare å hjelpe alle familiene så mye som vi kunne ønske, derfor er det med familiefadder en utrolig god støtte for fattige familier!

Familiene vi har på våre lister, er fra 2 til 12 personer pr. familie. I tillegg har vi også noen enslige.
For 150 euro (ca. 1200,- NOK) har en familie på 5 mat i en måned. Prisene har steget veldig fra vi startet.
Du kan være med på å støtte en familie fra 100 kr og oppover… pr. mnd. Det er også fullt mulig at 2-3 familier/enkeltpersoner kan være sammen om en familie, om du syntes det blir et for stort beløp alene. Det er det flere som gjør allerede. Du/dere må binde dere for ett år om gangen. Pengene settes inn på "Team Albanias" fadderkonto.
(Max 5 % av pengene vil gå med til å få administrert det hele!!)
Vi har laget en kontrakt slik at familien som mottar støtte, skriver under på at de skal bruke pengene til familiens beste. Vi har en mann i Kosovo som tar seg av utbetalingen hver måned, og i Albania har vi en dame. Familiene skriver under på at de har mottatt beløpet. Vi forplikter oss til at dere givere skal få bilde og opplysninger om familien, og at dere får oppdatering 1 gang pr. år. Dere har også mulighet til å sende brev evt. pakke direkte til familien med våre hjelpesendinger, eller ellers når vi reiser ned.

Er dette noe du/dere synes er interessant og kan ønske å være med på (eller høre mere om), send en e-mail - eller ring:
Torunn Pettersen, Stavanger, tlf. 51 55 55 34/ 93002207
Målfrid og Per Nordli, Kragerø, tlf. 99620864/ 90766671
- eller andre dere finner navn og tlf.nr. til i Nyhetsbladene

E-mail adr.: teamalbania94@gmail.com

http://bildegalleri.teamalbania.no/#4


Team Albania - Nordbøveien 4, 3790 HELLE - Tlf.: 35 98 82 93 - Kontonr.: 2655 60 65453 - mail: teamalbania94@gmail.com